Web dizajn - Grafička priprema - Web optimizacija - Obrada fotografija

Međunarodna nagrada za dizajn

Međunarodna nagrada za dizajn

A’ Design Award & Competition je natjecanje za dizajn koje se održava svake godine i nagrađuje najbolje dizajnere, arhitekte i dizajnerske tvrtke diljem svijeta. Cilj je da im se pruži zasluženi publicitet i priznanje. A’ Design Pohvale su organizirane i dodjeljivane internacionalno za široki spektar kategorija, od industrijskog dizajna do arhitekture. Projektima koji se fokusiraju na inovativnost, tehnologiju, dizajn i kreativnost dodjeljuje se A’ Award nagrada svake godine, kako bi njihovi kreatori imali dodatni poticaj za uspjeh. Sve radove ocjenjuje objektivan žiri, koji čini 50 priznatih akademika, stručnjaka i članova medija.

međunarodna nagrada za dizajnA’ Design Award & Competition je prvenstveno usmjerena na njegovanje kulture i njezinu budućnost. Osnivači natjecanja duboko vjeruju da budućnost odlikuje umjetnost, dizajn i tehnologija, tako da je za bolju budućnost potreban i dobar dizajn. Njihova misija je da osigurati fer, etičku i konkurentnu platformu za tvrtke, dizajnere i inovatore iz svih oblasti tržišta sa različitim razinama znanja i iskustva, različitim disciplinama i tržišnim fokusima. Žele osigurati globalnu usmjerenost na pobjednike da prikažu svoj uspjeh i talent, kao i da okupe dizajnere, tvrtke i medije i da istaknu najbolje proizvode i usluge.

A’ Design Award nije samo nagrada. To je pokazatelj kvalitete i savršenstva u dizajnu, nagrada koja je priznata diljem svijeta i privlači pozornost poduzeća koja su okrenuta dizajnu, stručnjaka i svih zainteresiranih. Pobjednik dobiva dokaz kvalitete koji privlači pozornost šire zajednice i dobiva veće šanse za uspješan razvoj i poslovanje.

Svake godine A’ Design Award & Competition sve više dobiva na popularnosti. Trenutno imaju više od milijun posjeta, desetine tisuća registracija, stotine gala večeri i izlagača iz više od 80 zemalja, što govori o ozbiljnosti ovog projekta.

Posjetite www.salonedeldesigner.com gdje možete vidjeti vrhunska rješenja i trendove u dizajnu i konkurirajte i vi u jednoj od brojnih kategorija.